Alt du trenger, 
inkludert ro og fred

Sirevåg byr først og fremst på hvilepuls i maritime, landlige omgivelser. Samtidig er det kort vei til det du trenger. Viktige servicetilbud som barnehage og jernbanestasjon ligger et par steinkast unna. Berit og Karstein i Jokeren har post i butikk og alt du trenger av dagligvarer, pluss litt utenom det vanlige. Og potetkakene til O.C. Roxmann Bakeri & Konditori kan ikke beskrives i en reklametekst. De må bare oppleves.

Tre minutters biltur så er du på Ogna, med golfbane, idrettsanlegg, helt ny barne- og ungdomsskole og en av landets beste lakseelver. Setter du deg i bilen eller tar du en behagelig togtur er det ikke mange minuttene til Eigersund, Sandnes og Stavanger.

Turglad? Sirevåg ligger midt i overgangen mellom flat-Jæren i nord og kupert fjellandskap i sør: Flott og variert turterreng i begge retninger. Jærens og verdens flotteste sandstrand – i hvert fall ifølge lokalbeboerne – finner du bare få minutters spasertur unna. Den vestlandske hovedvei, bygd i 1840, er like i nærheten, proppfull av kulturminner. Spenning finner du blant krigsminnene på Vedafjellet. Og er du glad i havfiske, ja, så er havet omtrent utenfor stuedøren.

Sirevåg havn er knutepunktet i bygda, og sysselsetter en rekke virksomheter. Her ligger blant annet Sirevåg konferansehotell, med overnattings- og serveringstilbud og ikke minst en trivelig pub. Sirevåg Bed & Breakfast tilbyr også rimelig overnatting, og har tradisjon for å stå bak flere hyggelige sommerarrangementer. Og når vi først snakker om Sirevåg, så må Sirevåg-rekene nevnes. Bedre blir de ikke.