Panoramautsikt mot storhavet

Havblikk Sirevåg består av totalt 13 frittstående utsiktsboliger med god standard. De tre første boligene har en moderne arkitektonisk stil, med et rent og funksjonalistisk uttrykk. Utvendig vil fasaden preges av svart, royalimpregnert kledning, grå Zanda takpanner og svartlakkerte aluminiums-takrenner. To stikkord gjelder: Stilrent og minimalt vedlikehold.

Innvendig finner du god plassutnyttelse, store vindusflater og panoramautsikten mot himmel og hav, spesielt fra loftstuen. Her følger du med når rekebåtene kommer til havna fullastet med ferske reker. Ser danskebåten gli majestetisk forbi. Finner kikkerten for å se nærmere på en seilbåt som dukker opp i horisonten. Og om du ikke akkurat gjør det, så føles det som du ser Kirkwall i vest på en klar dag.

Fra stuen kan du gå rett ut på en stor takterrasse. Det er der du sitter en lun sommerdag. Og blir det litt for friskt, trekker du inn i vinterhagen. På virkelig kalde vinterkvelder sitter du nok inne foran peisen og opplever ruskeværet utenfor i vidvinkel-perspektiv.

Boligene inneholder stor stue og kjøkken, loftstue, vinterhage, fire soverom, to bad, vaskerom og bod, fordelt på tre etasjer. Boligene gir deg omtrent 185 kvm godt utnyttet bruksareal til disposisjon (inkludert mulig BRA-areal som åpningen mellom 2.-3 etg på hems gir mulighet for). I tillegg kommer garasje og sportsbod. Alle tørre rom får 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og hvitmalte vegger som standard. Våtrommene har hvite fliser og gulvvarme. Boligene vil ha et moderne balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, røropplegg for sentralstøvsuger og uttak for tv/nettverk i stuen.

Alt i alt: En funksjonell og praktisk planløsning, med god standard og høy finish. Her er alt lagt til rette for at du skal bo og trives i mange år.

Boligene er under oppføring, men det er fortsatt mulig å gjøre endringer på planløsningene.

Kråhagen 6
Solgt

Kråhagen 7
Solgt

Kråhagen 8
Solgt

KLIKK HER og se beliggenhet på YouTube